Wie ben ik?

WOLSTORY BY GABRIELLE HANDMADE 

 

presents to you;

 

1) het hart

Ik ben Gabrielle en woon met mijn gezinnetje in Weerde.  Dat is een dorpje tussen Vilvoorde en Mechelen, niet zo ver van Brussel… in het hartje van België!

 Ik ben gepassioneerd in alles wat zelfgemaakt is. Zo kan ik mij volledig verliezen in wol en stof. Ik hou van naaien, breien en haken.  Iets zelf creëren met je handen, van bol garen naar iets unieks.  Daarbovenop vind ik het geweldig om met polymeerklei en resin zelf mijn breijuweeltjes te maken. Het is zo uniek en geeft een geweldig #breigelukske bij elke nieuwe toer of patroon.  

Alles wordt gemaakt met heel veel passie. De kleine hulpmiddeltjes fleuren mijn werkje op en ze zijn een super handig hulpmiddel! 

GH in mijn logo refereert uiteraard naar Gabrielle Handmade, maar is ook een verwijzing naar Gabrielle en Hans, mijn man. Hij bouwt mee achter de schermen om al mijn dromen helpen waarmaken.

Ik startte Wolstory op na een try-out in centrum Mechelen.  Al heel snel bleek dat er heel wat gelijkgestelde creatieve zielen nood hadden naar een eigen plekje.  Zelf zat ik in een burn out, dus vanuit mijn eigen ervaringen en noden, vanuit tonnen enthousiasme en nog meer goesting onstond 'Wolstory by Gabrielle Handmade'

Ik hou er van om mensen tot rust te brengen, om mensen te inspireren of om mensen net die 'sjot onder hun gat' te geven om dat ene werkje af te werken

Inspireren of geïnspireerd worden

Houden van en elkaar omarmen

creëren en durven steken laten vallen...

want oprapen doen we ze toch

in ons werkje 

in ons leven

Maak jij iets moois en gebruik je één van mijn hulpmiddeltjes, of kocht je wollkes uit mijn winkel om dat ene unieke stuk te maken, tag mij gerust #wolstorybygh of  @wolstory_by_ ga.brie.elle_handmade #breigelukske

 

2) de community

'community' een woord dat voor mij zo belangrijk is.  Het woord dat mij activeert, stimuleert en motiveert.  Dat woord is de basis van 'Wolstory'  Want hier heeft niet enkel de wol een verhaal, maar ook de mensen.

Heel mijn winkeltje staat in het teken van community, gemeenschap.

De samenkomst van gelijkgeziende zielen, mensen die zichzelf kunnen zijn bij elkaar.  

Ik denk niet dat ik dat dit zou kunnen doen, zonder mijn gemeenschap.  Zij motiveren mij elke dag, bevestigen dat mijn droom realiteit wordt.

Wolstory is dan ook niet alleen mijn winkeltje, maar ook julie veilige haven.

Een plek waar je echt op je gemak kan voelen en mag thuiskomen

        

 

3) De winkel

Bij Wolstory by Gabrielle Handmade hebben niet alleen de mensen hun verhaal, maar ook de producten.

Zo ga ik altijd op zoek naar duurzame garen en materialen.  Maar ook leveranciers met museling-free veehouders en gerecycleerde en ecologische materialen.  Ik wil mensen bewust maken van onze wegwerpcultuur.  Ook wil ik handwerken terug hip maken, door mensen te tonen dat stilstaan en ademen ook charmant kan zijn.

Mijn winkeltje zorgt voor verbinding, weg van het dagelijkse gejaag, van deadlines en zorgen, het haalt mensen uit hun isolement

Kortom, Wolstory is meer dan een wolwinkeltje, it is a new way of living

               

 

liefs,

Gabrielle